Find din nye brugte bil

Vi har 4496 biler på lager

Din søgning gav 2 resultater

Brugt Hyundai IONIQ med 100% Autotjek-garanti

En brugt Hyundai IONIQ er en bil uden lige. Den sydkoreanske bilfabrikant Hyundai har siden 1967, hvor mærket blev etableret, opnået kæmpe succes. Den ungdommelige, alsidige og futuristiske IONIQ, som blev introduceret i 2016, er Hyundais første elbil. Den fås både som hybrid, plug-in hybrid og ren elbil, så du er sikker på at finde en IONIQ, der passer til dine behov og præferencer. Det er ikke for sjov, at Hyundai driver en af verdens største bilfabrikker. Mærket bliver ved med at kreere innovative modeller, og den unikke Hyundai IONIQ er et godt eksempel.

Hyundai IONIQ er noget ganske særligt, og vil du gerne opleve dens fantastiske, unikke køreegenskaber, ja så kan du med fordel kigge efter en brugt udgave. Du finder brugte Hyundai IONIQ hos 100% Autotjek, hvor du foruden en drønlækker bil får en masse sikkerhed og tryghed med i handlen.

Læs meget mere om de toplækre, brugte Hyundai IONIQ her.

Fordele ved køb af en brugt Hyundai IONIQ

Der er masser af gode grunde til at købe en brugt Hyundai IONIQ. For det første er en brugt Hyundai IONIQ ikke nær så stor klimasynder som mange andre biler – brugte Hyundai IONIQ kommer som enten hybrid, plug-in hybrid eller elbil. Forskellen mellem disse tre er, at hybridbilen automatisk skifter mellem benzin og el, og ikke skal oplades. Batteriet oplades nemlig, når forbrændingsmotoren startes. Både plug-in hybriden og elbilen skal oplades fra en ladestander. Plug-in hybriden har dog stadig en benzinmotor, som af og til skal tankes, men den kører langt på el. Elbilen kører derimod udelukkende på opladninger. Selvom elbiler ikke er helt klimaneutrale, udleder de ikke nær så meget COsom diesel- og benzinbiler. En brugt Hyundai IONIQ er derfor en god investering, hvis du gerne vil køre en smule grønnere.

Selvom Hyundai IONIQ er en af de unge modeller på markedet, er der en masse penge at spare ved at købe brugt. Spritnye elbiler er pænt pebrede, men kigger du brugt, kan du skrabe toppen af prisen af. Hybrid- og elbiler er desuden ofte billigere i drift end benzin- og dieselbiler, og du sparer også en masse klejner på brændstof samt vedligeholdelse af bilen.

Sikkerhed og udstyr

Fabriksnye Hyundai IONIQ fås i to forskellige udstyrsvarianter nemlig Trend og Premium. Med Trend, som er den billigste, får du blandt andet en 8” touchskærm, Apple CarPlay, Bluetooth, adaptiv fartpilot, bakkamera og klimaanlæg. Med Premium får du derforuden blandt andet navigation, 10,25” touchskærm og sprøde kromdetaljer på bilen. Selvom udstyrsniveauet i de brugte el- og hybridbanditter kommer an på tidligere ejers valg og derfor varierer, kan udstyrspakkerne give smag på, hvad du har i vente, hvis valget falder på en brugt Hyundai IONIQ.

Euro NCAP sikkerhedstestede den labre Hyundai IONIQ i 2016 med en topkarakter på fem stjerner som resultat. I bilen finder du smart sikkerhedsteknologi, som hjælper til at undgå uheld heriblandt adaptiv fartpilot, automatisk nødbremse og blindvinkel-sensor. Ja du kan altså trygt hoppe ind i en brugt Hyundai IONIQ.

Motorer og rækkevide

Motorprogrammet og rækkevidden i brugte Hyundai IONIQ varierer alt efter udgave, altså om der er tale om hybrid, plug-in hybrid eller el. I hybridudgaven finder du blandt andet en 4-cylindret, 1.6 liters benzinmotor med 141 heste. I plug-in hybriden finder du en 1.6-liters benzinmotor med 141 heste og 52 kilometers rækkevidde på ren el, og i den rene el-udgave får du 136 heste og en rækkevidde på helt op til 311 kilometer. Med en brugt Hyundai IONIQ der kører på ren el, får du desuden en af de mest energieffektive elbiler på markedet.

Køb Hyundai IONIQ brugt med 100% Autotjek

Er du miljøbevidst, eller vil du bare gerne skåne din pengepung i det lange løb, er en brugt Hyundai IONIQ et fornuftigt valg. Hos 100% Autotjek finder du et stort udvalg af brugte Hyundai IONIQ til salg. Vi garanterer, at du får en tryg og sikker oplevelse, når du køber din brugte Hyundai IONIQ med 100% Autotjek. Med vores 100% Autotjek-mærkning får du:

  • 12 måneders Autotjek-garanti på din brugte Hyundai IONIQ
  • Kilometergaranti og garanti mod restgæld i bilen
  • Alt at vide om den brugte Hyundai IONIQ, du har udset dig

Derudover får du også mulighed for at tilkøbe forsikringer og vejhjælp, så du altid kan føle dig tryg på farten. Ønsker du at blive klogere på 100% Autotjek-mærkningen, finder du mere information her. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Det gør du ved enten at benytte vores kontaktformular eller give os et kald på tlf. 65 65 50 11. 

Er du nysgerrig på, hvem konkurrenterne til den elektriske lækkerbisken er, så kan du snuppe et kig på Nissan Leaf og BMW i3. Du kan desuden blive meget klogere på elbiler her.