Find din nye brugte bil

Vi har 4820 biler på lager

Din søgning gav 155 resultater

Brugt Kia

Kia er et sydkoreansk bilmærke, der blev grundlagt tilbage i 1944 under navnet Kia Motors Corporation – faktisk er Kia Koreas ældste bilproducent og laver skønne, budgetvenlige biler. Kia har en lidt sjov historie, når det kommer til deres introduktionen på det danske marked. Kia havde nemlig svært ved rigtig at komme ind på markedet, da bilerne første gang kom til Danmark i 1996. Det vendte dog hurtigt og antallet af nye som brugte Kia’er oversvømmede nærmest de danske gader og stræder i 00’erne – og populariteten er bestemt ikke blevet mindre med årerne. 

Hos 100% Autotjek finder du derfor også et stort udvalg af brugte Kia lige fra den lækre Kia Ceed til den rummelige og sportslige Kia Rio, der kører som en drøm. Alle brugte Kia’er, som du finder her hos os, kommer med 100% Autotjek-certificering – det er din sikkerhed for en tryg og sikker handel.

Bliv klogere på brugt Kia hos 100% Autotjek her.

Garanti ud over det sædvanlige

Ved køb af en ny Kia giver Kia hele syv års garanti på deres biler. Det har gjort mærket yderst populært og kommer også dig til gode, hvis du er på udkig efter en brugt Kia. Der er nemlig rig mulighed for at finde en brugt Kia, der stadig har flere års garanti tilbage – garantien gælder dog kun op til 150.000 kørte km. En brugt Kia er derfor et sikkert valg, hvis du ønsker tryghed ud over det sædvanlige ved brugtbilskøb. 

Kia-modeller

 Kia laver alt fra bybiler over lækre, rummelige familiebiler til høje SUV’er og crossovere – ja de har endda lavet en ny bilkategori, som de kalder Eco. Denne kategori dækker over innovative hybridbiler, der skåner miljøet. Er du lidt i tvivl om, hvad en bybil helt præcist er, og hvilke af Kias modeller, der kan betegnes som en bybil? Eller har du brug for at forstå, hvad der gør en bil til en familiebil? Vi har lavet en kort introduktion til de forskellige, populære biltyper fra Kia samt eksempler på, hvilke Kia-modeller der hører til hvor. 

Bybilen

Kia har rigtig mange gode bud på super bybiler, men en af dem, der skiller sig særligt ud, er den lille Kia Picanto. Den er bygget til at smyge sig rundt i byernes snævre, ensrettede gader, og så har den en helt perfekt størrelse til parallelparkering på trange pladser. Picanto’en hører til kategorien minibiler. På trods af dette er den super rummelige taget størrelsen i betragtning. De nyeste brugte Kia Picanto har ovenikøbet klassens største bagagerum. Du kan endda lægge bagsæderne ned for endnu mere plads. Størrelsen og rummeligheden gør den derfor til en ideel bybil. 

Familiebilen

Det er ikke til at komme uden om. Der findes rigtige mange gode bud på en lækker og praktisk familiebil. Ja faktisk er der ikke noget endegyldigt svar på, hvad der helt præcist gør en bil til en familiebil. Der er dog en fællesnævner; nemlig bilens rummelighed. Til småbørnsfamilier skal der være plads til autostole og barnevogn og til familier med større børn – ja der skal der være plads til de voksende børns lange stænger på bagsædet og godt med bagagerumsplads til kæmpe indkøbsture og pakkenelliker til ferier. En familiebil er derfor et vidt begreb og kan være alt fra MPV’er over stationcars til SUV’er. Kia har skabt en fantastisk familiebil med deres populære Kia Ceed. Har får du masser af bil for pengene og rig mulighed for at finde en brugt med det udstyr, du drømmer om. Ceed’en er ualmindeligt rummelig og giver en helt fantastisk køreoplevelse for dig og din familie. 

SUV’en/crossoveren

En SUV og en crossover har samme gode rummelighed i kabinen som en stationcar. Men der stopper lighederne også. En SUV har nemlig ofte firehjulstræk og en skøn, høj indstigning, der giver et formidabelt overblik over vejen, når du sidder bag rattet. SUV’en og crossoveren har masser af power og gør det godt på alle slags veje – lige fra hullede grusveje til de danske motorveje. Denne type bil er indbegrebet af masser af køreglæde, og selvfølgelig har Kia et super bud på den perfekte SUV; nemlig Kia Sportage. Den har et dejligt, stort bagagerum og lækkert interiør og udstyr.

Køb af brugt Kia med 100% Autotjek

Det er rigtig fordelagtigt at købe din Kia brugt. Du får nemlig masser af bil for pengene, og der er ofte nogle år tilbage af den syv år lange fabriksgaranti. Ved køb af en brugt Kia med 100% Autotjek-mærkning får du samme sikkerhed og tryghed som ved køb af ny bil. Du får nemlig:

  • Alt at vide om den brugte Kia, du har set dig lun på 
  • Kilometergaranti og sikkerhed mod, at der findes restgæld i bilen
  • Mulighed for at få en udvidet 100% Autotjek-forsikring

Du kan læse alle de mange fordele ved at købe din Kia brugt med 100% Autotjek-mærkning her. Ligger du inde med spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular eller give os et kald på tlf. 65 65 50 11.