Find din nye brugte bil

Vi har 4676 biler på lager

Din søgning gav 1 resultater

Brugte Peugeot 206 til salg  

Franske Peugeot har en lang historie, der strækker sig tilbage til 1810, hvor Peugeot faktisk lagde ud med at lave cykler og kaffekværne. Så lang er historien dog ikke for en af deres utroligt populære bilmodeller Peugeot 206. Denne lille smækre bil trillede nemlig af samlebåndet i 1998 og var i de efterfølgende år en ren succeshistorie. Den lille, franske bil blev nemlig elsket af danskerne takket være helt fantastiske køreegenskaber og lave driftsomkostninger. Peugeot 206 er gået ud af produktion og de nyeste, brugte modeller på markedet er derfor fra 2012. Minibilen var dog så populær, at Peugeot skabte en efterfølger, nemlig Peugeot 208

Brugte Peugeot 206 er en populær brugtbil med god grund. Den byder nemlig på den helt perfekte kombination af fornuftig brændstoføkonomi, gode, slidstærke materialer og lave driftsomkostninger. Hos 100% Autotjek finder du et stort udvalg af brugte Peugeot 206 til salg hos forhandlere over hele landet – og der er rig mulighed for at finde en nær dig. 100% Autotjek-mærkningen er din garanti for en tryg og sikker handel.  

Læs mere om brugte Peugeot 206 her. 

Fordele ved køb af brugte Peugeot 206

Fordelen ved at finde en brugt Peugeot 206 er, at der er rigtig mange af dem på brugtbilsmarkedet men ikke nok med det. Den er nemlig både lavet som femdørs og tredørs, som smart cabriolet og som praktisk stationcar, hvor den forresten går under navnet Peugeot 206 SW. Og netop fordi udbuddet er stort, kan du gøre en god handel. Priserne på reservedele til den lille, franske bandit er desuden yderst fordelagtige, og der er derfor ingen grund til at frygte vanvittige regninger på reservedele, skulle din brugte Peugeot 206 begynde at brokke sig. Fordelen ved at vælge en brugt Peugeot er altså, at du får en knaldgod bil, som er billig i vedligehold, har en billig købspris og byder på billige driftsomkostninger.  

Sikkerhed og udstyr

Sikkerheden i en brugt Peugeot 206 er, som man kan forvente i en bil, der har været ude af produktion en del år efterhånden. Da den sidst blev testet i 2000 fik den fire stjerner hos Euro NCAP, hvilket er ganske fint, men ønsker du en brugt Peugeot med det nyeste sikkerhedsudstyr, bør du se dig om efter eksempelvis Peugeot 2008. En brugt Peugeot 206 er dog stadig en sikker bil, at sætte sig bag rattet i, og du kan blandt andet blevet forkælet af tre forskellige udstyrsvarianter.  

Udstyrsvarianterne går under navnene XR, XR Plus og XT. XR, som du nok allerede har regnet ud, er den laveste udstyrsvariant. XR Plus byder selv i nogle af de ældste, brugte Peugeot 206 på sædevarme og aircondition. XT udstyrsvarianten er luksusvarianten, hvor der også bliver kræset lidt for sanserne med læderrat og lædersæder. Udstyrsniveauet i de brugte Peugeot 206 afhænger desuden af årgangen på bilerne. Der er en verden til forskel på den teknologiske front, når du sammenligner brugte Peugeot 206 fra 1998 med modeller fra 2012.  

Benzin- og dieselmotorer i brugte Peugeot 206 til salg 

Da der efterhånden er en del brugte Peugeot 206 på markedet, finder du også et stort udvalg af motorer, hvor en af de bedst kørende bestemt er 1,4-liters dieselmotoren med 68 hk. Den er nemlig i stand til at konkurrere med motorerne i nyere Peugeot-modeller i forhold til brændstofforbrug og motorkraft. Er det ikke lige diesel, der står øverst på ønskelisten, når der skal fyldes saft på bilen, så finder du også den helt lille 1,1-liters benzinmotor og en 2.0-liters benzinmotor, som begge gør det fremragende.  

Køb brugt Peugeot 206 med 100% Autotjek 

Brugte Peugeot 206 findes i mange lækre farver, udstyrsvarianter og ikke mindst forskellige årgange - og det kan faktisk godt betale sig at købe denne rappe 206 Peugeot brugt, særligt når du køber brugt bil med 100% Autotjek-mærkning. Der er nemlig ingen grund til at gå på kompromis med hverken tryghed eller garanti, bare fordi du køber brugt. Med 100% Autotjek-mærkningen er du derfor altid garanteret en tryg og sikker handel. Du får nemlig: 

  • Alt at vide om lige netop dén brugte Peugeot 206, du er smaskforelsket i  
  • Sikkerhed for at bilen er tjekket igennem ud fra gældende brugtbilstests 
  • Garanti mod restgæld i bilen samt kilometergaranti 
  • 12 måneders Autotjek-garanti 
  • Mulighed for udvidet Autotjek-garantiforsikring 

Er du vild med tanken om garanti og sikkerhed ved brugtbilskøb, men vil du gerne være en lille smule klogere på, hvad 100% Autotjek-mærkningen indebærer, så kan du læse mere her. Du er også altid velkommen til at give os et kald på tlf. 65 65 50 11 eller benytte vores kontaktformular, hvis du ligger inde med lidt spørgsmål.  

Fandt du ikke den brugte Peugeot 206, som du godt kunne tænke dig, kan du tage et kig på konkurrenterne, som strækker sig fra den lille Toyota Yaris over Renault Clio til Opel Corsa og Ford Fiesta