Find din nye brugte bil

Vi har 4820 biler på lager

Din søgning gav 112 resultater

Brugte Volvo

Volvo er et svensk bilmærke, der har formået at dupere bilelskere verden over med lækre, praktiske biler, der på trods af remsen “Villa, Volvo og vovse” på ingen måde skriger forstadsliv. Designet emmer nemlig af lækker, eksklusiv, skandinavisk minimalisme og har gjort det siden brandets start i 1927. Siden da har de specialiseret sig i at lave vanvittigt holdbare og super sikre biler, hvor design og rumlighed bliver inkorporeret på smukkeste vist. Ja, det var faktisk Volvo, der i sin tid opfandt tre-punkts-selen, som findes i stort set alle biler i dag. Det siger lidt om Volvos evne til at fusionere design og sikkerhed.

Volvo ligger faktisk altid i toppen, når det kommer til sikkerhed og komfort, og er det eneste bilmærke i hele verden, der har sit helt eget crashtest-center, som benyttes flittigt, når der udvikles helt nye modeller eller kommer nye generationer af eksisterende modeller på gaden. Hos 100% Autotjek finder du et stort udvalg af brugte Volvo fra forhandlere over hele landet, der er derfor rig mulighed for at finde en brugt Volvo nær dig. 100% Autotjek-certificeringen er din sikkerhed for en sikker og tryg handel.

Læs mere om brugte Volvo her.

Fordele ved at købe din Volvo brugt

Fordelen ved at købe din Volvo brugt er, at du kan få fingrene i en bil, der er synonym med sikkerhed, og hvor eksteriør såvel som interiør er gennemsyret af funktionelt, skandinavisk design og kvalitet – alt sammen til billigere penge end det, du uden tvivl må slippe for en fabriksny Volvo. Brugte Volvo er dog utroligt populære, og det ses tydeligt på brugtvognspriserne, der holder et højt niveau. Det skal du dog ikke lade dig afskrække af, det betyder blot, at du kan få en rigtig pæn slat for din brugte Volvo, når du skal af med den igen. En lille, sjov huskeregel, når du kigger på brugte Volvo, er, at Volvo-modeller, der hedder noget med V eksempelvis V50, er ensbetydende med, at det er en stationcar, hvis der derimod står S foran model-nummeret, er der tale om en sedan.

Minibilen

Minibilen kan bare det hele. Den er perfekt som pendlerbil, da den har en rigtig fin størrelse til længere køreture på motorvej og landevej, derudover har den fint med bagagerumsplads og plads på bagsæderne. På trods af dette er minibilen stadig en kompakt bil, der gør det helt fantastisk i byerne. De kommer nemlig næsten altid med en praktisk hatchback bagende, der giver øget bagagerumsplads, men stadig holder bilen kompakt, så den kan være på små parkeringspladser. Selvom Volvo ikke rigtig gør sig i biler i denne klasse, kan du på brugtvognsmarkedet alligevel finde Volvos bedste bud på en minibil nemlig Volvo C30, der byder på en karakteristisk bagende, gode køreegenskaber samt høj sikkerhed og komfort.

Familiebilen

Volvos biler er helt oplagte som familie- eller firmabil, hvis du er på udkig efter en eksklusiv øse med masser af plads og som ligger helt fantastisk på vejen og byder på helt fantastisk sikkerhed og køreglæde. Familiebilen og firmabilen er ofte kendetegnet ved at være store rummelige stationcars – og det er bestemt ikke på denne front at Volvo ligger på den lade side. De har nemlig et bredt udvalg af stationcars, der egner sig perfekt til firma- og familiekørsel. Her behøver du nemlig ikke engang at gå på kompromis med lækkerhed og eksklusivitet bare, fordi du skal have godt med plads. Volvo disker nemlig op med alt fra de elegante og kompakte Volvo V50 og Volvo V40 til den store Volvo V60. Fælles for alle modellerne er, at kabinerne er super rummelige, har gode sæder og byder på masser af komfort på lange såvel som korte ture.

Crossoveren/SUV’en

Crossoveren og SUV’en er utroligt populære på grund af deres gode frihøjde, der giver en dejlig, høj indstigning og et super overblik over vejen foran. Der er derfor også stor konkurrence på markedet, men her formår brugte Volvo alligevel også at skille sig ud. Volvo har nemlig skabt luksuriøse terrængående køretøjer, med deres lækre mellemstore Volvo XC60 samt Volvo XC90. Når du sætter dig ind bag rattet i Volvo’s luksus SUV’er, kan du ikke undgå, at der sænker sig en dejlig ro over dig. Bilerne er nemlig nogle af de sikreste på markedet, og så er de faktisk støjsvage, så du kan få ro i hovedet, når du ruller afsted.

Køb af brugt Volvo med 100% Autotjek

Volvo betyder “jeg ruller” på latin, og Volvo ruller da også direkte ind i segmentet af Premium-biler ligesom Audi og BMW, og du kan derfor gøre en rigtig god handel ved at købe din Volvo brugt. Du får nemlig masser af kvalitet, udstyr og eksklusivt design for pengene. Når du handler brugt Volvo med 100% Autotjek-mærkning, er det din sikkerhed for en tryg og sikker handel. Du får nemlig:

  • Kilometergaranti
  • Mulighed for udvidet 100% Autotjek-forsikring
  • Alt at vide om netop den brugte Volvo, du har i kikkerten

Du kan også blive klogere på, hvad 100% Autotjek-mærkningen indebærer her. Ligger du desuden inde med spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular eller give os et kald på tlf. 65 65 50 11.