100% Autotjek test på dine nye brugt bil?

100% Autotjek testen er din ekstra sikkerhed for at den bil du køber med tilkøbet af en 100% Autotjek brugtbilsforsikring, har gennemgået en 46 punkters test ved en uvildig synshal. 

Dette er for dig som køber, en ekstra sikkerhed og tryghed, for at både forhandleren står inde for bilen og den uvildige synshal har tjekket bilen igennem, at den er som den skal være ud fra bilens alder og kilometerstand. 

I 100% Autotjek samarbejder vi med nogle af de største synskæder i Danmark, som forhandlerne kan bruge* ved udførslen af 100% Autotjek testen.

Se under fanerne under 100% Autotjek testen,  hvilke synskæder 100% Autotjek samarbejder med. 

Er du blevet nysgerrig? Kontakt en af vores over 140 frie forhandlere i 100% Autotjek og hør nærmere omkring den 46 punkters test, som medfølger når du tilkøber en 100% Autotjek brugtbilsforsikring til din nye brugte bil. 

 

 

 

 

 

 

*Da forhandlerne i 100% Autotjek er selvstændige frie bilforhandlere, er det ikke et krav at forhandlerne skal bruge en af disse samarbejdspartnere, så længe den synshal der bruges ved udførelsen af testen er en autoriseret synshal, som overholder punkterne og kravene fra kædekontoret i 100% Autotjek.