Banner om 100%

Finansiering & Leasing

Ærlig bilfinansiering uden krumspring. Gennem en af 100% Autotjeks samarbejdspartnere kan du få et af landets bedste billån og leasingmuligheder. De sætter en ære i at give dig den bedste rådgivning, så løsningen matcher dine behov og muligheder bedst muligt.

Sæt afdrag efter kørsel
Som udgangspunkt kan du finansiere en bil i op til otte år afhængig af bilens alder. Det er altid en god idé, at lånets løbetid matcher dit kørselsmønster. Hvis du kører mange kilometer om året, er det optimalt at finansiere bilen over færre år, så du ikke risikerer, at bilens værdi er lavere end restgælden, hvis du vil sælge, før lånet er udbetalt.

Vigtig rådgivning
For os er rådgivningen det vigtigste, så du får det helt rette låne- eller leasingtilbud. I den forbindelse kan vi aflive den udbredte misforståelse, at et billån er godt, hvis blot ÅOP (årlige omkostninger i procent) er lav. Så enkelt er det ikke. Et mindre lån med kort tilbagebetalingstid har en høj ÅOP, fordi stiftelsesomkostningerne udgør en stor andel af lånets hovedstol, og der er kort tid at fordele omkostningerne over. Så jo mindre lånebeløb og kortere tilbagebetalingsperiode jo højere ÅOP. Renten kan også variere alt efter bilens pris og alder.

Find din nye drømmebil i dag på 100autotjek.dk og hør forhandleren omkring hvordan din finansiering eller leasingaftale kan se ud.