Find din nye brugte bil

Vi har 4641 biler på lager

Din søgning gav 3 resultater

Brugt Renault ZOE med 100% Autotjek-garanti

En brugt Renault ZOE er et genialt bud på en moderne, elektrisk bybil. ZOE lancerede i 2012 og har siden fået flere opdateringer, som blandt andet har medført, at den lille elbil har fået fantastisk lang rækkevidde. Designet er dristigt og dynamisk med flotte kurver, der giver et kækt udtryk. Til trods for ZOEs lille, fikse størrelse er der god plads i kabinen, og køremekanikken er ganske imponerende. Renault ZOE udstråler fine kvalitetsfornemmelser uden at koste en formue – for små penge kan du blive velkørende i en brugt udgave af den elektriske storbydrøm.

Skal denne franske madame sætte strøm til din hverdag, kan du med fordel købe din Renault ZOE brugt. Moderne elbiler til fornuftige priser er et sjældent syn, men det er præcis, hvad du har i vente. Hos 100% Autotjek har vi et stort udvalg af brugte Renault ZOE til snusfornuftige priser, og med vores 100% Autotjek-mærkning er du sikret en tryg og sikker handel.

Læs mere om fordelene ved en brugt Renault ZOE her.

Fordele ved køb af en brugt Renault ZOE

En brugt Renault ZOE har utroligt mange fordele. Først og fremmest tager den sig rigtig godt ud i storbybilledet. Da ZOE er en minibil, kommer den nemt frem selv på smalle gader og stræder, og trange parkeringspladser er heller ingen udfordring. Det er plads i bilen heller ikke. Kabinen føles stor og luftig og tilbyder plads til op til fem heldige passagerer. Bagagerummet i en brugt Renault ZOE er et af de største i klassen – det sluger 338 liter. Fra førersædet kan du følge godt med i trafikken, og med ZOEs fantastiske, smidige køreegenskaber er køreturen er en ren fornøjelse.

Dertil er priserne på brugte Renault ZOE yderst fordelagtige. Selvom elbiler ofte er nogle dyre labaner, er priserne på fabriksnye Renault ZOE ikke nær så høje som mange af konkurrenterne. Dermed er brugtbilspriserne også ganske fornuftige. Køber du din Renault ZOE brugt, slipper du desuden for at bekymre dig om afskrivning på bilen, og værditabet er ikke nær så stort, når du skal af med din brugte Renault ZOE igen.

Sikkerhed og udstyr

Renault Zoe blev sikkerhedstestet i 2013 af Euro NCAP, hvor den lille, labre elbil scorede fem stjerner. Du kan altså trygt hoppe ind på førersædet i den elektriske storbyfræser. Brugte Renault Zoe fås med moderne sikkerhedsteknologi heriblandt vejbaneassistent, blindevinkelalarm, ABS-bremser og selealarm på alle sæder. På udstyrsfronten finder du blandt andet en lækker touchskærm i ægte tablet-stil, navigation og klimaanlæg. Navigationsanlægget er særlig praktisk, da det fortæller, om din brugte Renault ZOE har strøm nok til at nå destinationen. Hvis det ikke er tilfældet, viser navigationen vej til nærmeste ladestandere.

Batteri og rækkevide

 De allerførste Renault ZOE havde en rækkevidde på lidt over 100 kilometer. Rækkevidden er dog forbedret i nyere udgaver. Kigger du efter nyere, brugte Renault ZOE, kan du med fordel se efter modeller med et 52 kWh-batteri. De yder nemlig en flot WLTP-rækkevidde, som har været normen for måling af rækkevidde i EU siden 2018, på hele 393 kilometer. Du skal dog være opmærksom på, at rækkevidden påvirkes af flere faktorer heriblandt hastighed, vejr og vind samt din kørestil. Opladning af en brugt Renault ZOE er heldigvis dejlig let. Ladestikket sidder i snuden på bilen, og med en hjemmeladestander tager en opladning omtrent 6 timer. Har du travlt, eller er du blot utålmodig, finder du offentlige hurtigladere, der klarer opladningen med lynets hast.

Køb brugt Renault ZOE med 100% Autotjek

Mangler du en tro følgesvend, når du skal erobre storbyens kringlede gader, finder du et stort udvalg af brugte Renault ZOE i mange flotte farver og forskellige årgange hos 100% Autotjek. Hos 100% Autotjek har vi brugte Renault ZOE til ualmindeligt skarpe priser, og du får samtidig en masse sikkerhed og tryghed med i handlen. Når du køber en brugt Renault ZOE med 100% Autotjek-mærkningen, er du nemlig sikret:

  • Garanti for, at bilen er grundigt tjekket ud fra gældende brugtbilstest
  • Kilometergaranti og garanti mod restgæld
  • 12 måneders 100% Autotjek-garanti på din brugte Renault ZOE

Derudover får du mulighed for at tilkøbe forsikringer og vejhjælp, og vi fortæller selvfølgelig også alt, du skal vide om netop den brugte Renault ZOE, du har set dig lun på. Du kan læse meget mere om 100% Autotjek-mærkningen lige her. Har du brug for at se flere biler, før du hiver tegnebogen op af lommen, kan du med fordel nappe et kig på de oplagte konkurrenter Nissan Leaf, BMW i3 og Hyundai IONIQ. Har du ikke været den heldige ejer af en elbil før, finder du alt, du skal vide om de elektriske køremaskiner her samt en guide til at finde ladestationer på farten her. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Du kan benytte vores kontaktformuler eller give et kald på tlf. 65 65 50 11.