Find din nye brugte bil

Vi har 4820 biler på lager

Din søgning gav 286 resultater

Brugte Skoda

Skoda startede som et tjekkisk firma tilbage i 1895 og blev i 2000 en del af den tyske Volkswagen Gruppe. Skodas biler bliver dog stadig hovedsageligt produceret på fabrikker i Tjekkiet. Efter Volkswagens overtagelse af Skoda er det kun gået frem ad, og Skoda er sluppet helt af med 80’ernes dårlige ry. Du har sikkert hørt Skoda omtalt som “Skod Skoda” før i tiden, og dette udtryk kunne umuligt være længere fra sandheden i dag. Skoda er nemlig indbegrebet af fremragende kvalitet, masser af komfort og køreglæde og ikke mindst innovative og flotte designs. Skoda laver kvalitetsbiler, der kan blive ved og ved med at køre og sjældent går i stykker. Skulle uheldet være ude er reservedelene forholdsvis billige takket være mærkets store popularitet.

Hos 100% Autotjek finder du et stort udvalg af brugte Skoda fra forhandlere over hele landet. Når du handler brugt bil med 100% Autotjek-mærkning, er det din sikkerhed for en tryg og sikker handel.

Læs mere om brugte Skoda her.

Fordele ved at købe din Skoda brugt

Der er mange fordele ved at købe din Skoda brugt. Du får blandt andet utroligt meget bil for pengene, og så holder brugte Skoda priserne utroligt godt, så du kan faktisk nøjes med en meget lille afskrivning, når du skal af med bilen igen. Det kommer selvfølgelig an på, hvor meget du har kørt i din brugte Skoda, og hvor længe du har haft den. Udover de gode priser på brugte Skoda, får du også en bil, der er gennemsyret af funktionalitet og smarte løsninger, der forudser hverdagens mange små udfordringer. Du finder eksempelvis kroge i bagagerummet i flere af modellerne, så du undgår, at poser og tasker rutsjer frem og tilbage hver gang, du drejer. Derudover finder du blandt brugte Skoda et stort udvalg af modeller, der nærmest kan opfylde ethvert behov. Ligesom sine konkurrenter har Skoda nemlig gode bud på de forskellige biltyper lige fra den bette by-ræser til den perfekte firma- eller familiebil og den høje, rummelige SUV.

Mikro- og minibilen

Der er ingen tvivl om, at Skoda har spyttet en helt igennem fantastisk mikrobil ud på markedet, nemlig deres Skoda Citigo, der første gang så dagens lys tilbage i 2012. Denne lille mikrobil er helt oplagt, hvis du har brug for en bil og bor inde i midtbyen. Den smyger sig nemt rundt i de små gader, og det er forholdsvis nemt at finde en parkeringsplads med den lille bandit, da den kan snige sig ind på selv de mindste pladser.

Er en mikrobil for lille til dig, har Skoda også et super bud på en minibil – nemlig deres Skoda Fabia. Fabia’en fås både som femdørs og som stationcar, men med stationcarudgaven, nærmer den sig i stedet mere en lille familiebil. Skoda Fabia’en er et oplagt valg, hvis du har brug for en god pålidelig brugt Skoda i mini-kategorien med hverken for meget eller for lidt plads. Den gør det rigtig godt på motorvej og i byen og er oplagt som primær bil.

Familiebilen/firmabilen

Det er selvfølgelig forskelligt, hvad der anses for at være en firmabil, men en ting er dog sikkert. Det er svært at komme uden om den klassiske, rummelige stationcar, når der skal være plads til hele familien og dens pakkenelliker. Brugte Skoda er indbegrebet af kvalitet og sikkerhed og er derfor oplagte som familiebiler, uanset om det er den lille stationcar såsom Skoda Fabia, eller om der er tale om Skodas ultimative familie-bandit Skoda Octavia. Octavia’en kører utroligt godt, har masser af plads i kabine og bagagerum, og så kan den findes brugt med masser af ekstraudstyr til skarpe priser. I Octavia’en har du virkelig plads til alt.

Crossoveren/SUV’en

Det er ikke længere til at komme uden om crossoveren/SUV’en. Denne biltype er blevet utroligt populær takket være sin høje indstigning, fantastiske overblik over vejen foran, store rummelige kabine og gode bagagerum. Skoda har to gode bud på den perfekte SUV nemlig Skoda Karoq og den lidt mindre Skoda Kamiq. Disse er begge perfekte, hvis du drømmer om en brugt Skoda, men har forelsket dig i SUV-kategorien. Der er dog et begrænset udvalg på brugtvognsmarkedet, da de er forholdsvis nye.

Køb af brugt Skoda med 100% Autotjek

Der er rig mulighed for at finde lige præcis den brugte Skoda, der passer til dit behov. Brugte Skoda findes nemlig i et væld af modeller og skønne udstyrsvarianter – og der er rig mulighed for at gøre en god handel. Når du handler brugt Skoda med 100% Autotjek-mærkning, behøver du ikke gå på kompromis med tryghed eller sikkerhed. Med 100% Autotjek-mærkningen får du næsten samme sikkerhed som ved køb af ny bil. Du får nemlig:

  • Alt at vide om lige netop dén brugte Skoda, du har udset dig
  • Mulighed for udvidet Autotjek-forsikring

Vil du vide mere om selve 100% Autotjek-mærkningen, og hvad den helt præcist indebærer, kan du selvfølgelig også læse mere om det. Du finder al information her. Har du spørgsmål, er du også meget velkommen til at kontakte os. Benyt vores kontaktformular, eller giv os et kald på tlf. 65 65 50 11.