Al Finans & 100% Autotjek 

I 100% Autotjek samarbejder vi med AL Finans.

Det betyder, at 100% Autotjek forhandlerne har mulighed for at blive godkendt af AL Finans, til at kunne tilbyde dig en fordelagtig finansiering eller leasingaftale til din nye bil*

Hvem er AL Finans?

AL Finans er et finansieringsselskab, der tilbyder finansieringsløsninger til private og virksomheder. Til private beskæftiger de sig primært med lån til bil, motorcykel, campingvogn, privatleasing og til erhverv med factoring og erhvervsleasing.

AL Finans har eksisteret siden 1935, og er et datterselskab af Arbejdernes Landsbank.  AL Finans arbejder tæt sammen med 100% autotjek bilforhandlere i hele landet*. Det gode samarbejde mellem alle parter giver forhandlerne mulighed for at tilbyder gode og fornuftige låne- og leasingprodukter til dig som kunde. 

 

*I 100% Autotjek samarbejder vi med Al Finans, hvor forhandlerne i 100% Autotjek kan have mulighed for at blive AL Finans partner inden for finansiering og leasing af biler. Dette kræver at forhandleren godkendes af AL Finans.

Forhandlerne i 100% Autotjek er frie selvstændige bilforhandlere og det betyder at de kan samarbejde med andre finansieringsselskaber omkring finansiering og leasing. Hør den forhandler hvor du har fundet din nye drømmebil, omkring dine muligheder ved finansiering eller leasing.