100A 2

Service- og reparationsaftale til din bil

Slip for ubehagelige, økonomiske overraskelser

100% Autotjek samarbejder med DriveClever – din samarbejdspartner, når din bil skal serviceres og repareres.

Med en service- og reparationsaftale fra DriveClever skal du ikke bekymre dig om, hvad dit næste serviceeftersyn kommer til at koste – du betaler nemlig et fast beløb hver måned, og slipper dermed for uforudsete og potentielt store værkstedsregninger. På den måde sikrer du dig, at din bil altid er serviceret og vedligeholdt.

DriveClever er din samarbejdspartner, når din bil skal serviceres eller repareres. DriveClever fungerer som ledet mellem dig og dit værksted, de klarer alt det praktiske og holder dig sikkert kørende.

  • Dækker alle bilmærker  
  • Servicesteder i hele Danmark 
  • Behold din fabriksgaranti 
  • Samarbejder med Danmarks største kædeværksteder  
  • Fast månedlig pris 
  • Skab tryghed i hverdagen

Kontakt din 100% Autotjek forhandler og hør mere om de lokale muligheder.

Værksteder i hele Danmark

Du kan frit vælge imellem +100 værksteder beliggende i hele Danmark og derfor få en fleksibel løsning, som passer netop dit og din bils behov. Det gør, at du kan have et problem med din bil og hurtigt få en komplet løsning, som både lever op til producentens forskrifter og er tæt på dig, hvorend du er i landet.

DriveClever tager sig af alle bilmærker uanset årgangen, og din bil vil blive serviceret af en dygtig og grundig mekaniker. Værkstedet følger altid bilfabrikantens anvisninger, så du skal ikke bekymre dig om din fabriksgaranti – den beholder du.