Dekra & 100% Autotjek 

I 100% Autotjek samarbejder vi med alle Dekra´ afdelinger i hele landet, ved den 46 punkters 100% Autotjek test der følger med i handlen, når du som kunde tilkøber en 100% Autotjek brugtbilsforsikring ved en 100% Autotjek forhandler.

*86% af de adspurgte danskere i en større undersøgelse er utrygge ved brugtbilskøbet? 

Derfor gør forhandlerne i 100% Autotjek alt for et så trygt bilkøb som muligt!

Forhandlerne i 100% Autotjek har derfor mulighed* for at bruge dette samarbejde mellem Dekra og 100% Autotjek når du tilkøber en 100% Autotjek brugtbilsforsikring ved handlen.

Dette er for dig som køber, en ekstra sikkerhed og tryghed, for at både forhandleren står inde for bilen og Dekra har tjekket bilen igennem, at den er som den skal være ud fra alder og kilometerstand. Kontakt den pågældende forhandler hvor du har fundet din nye drømmebil og hør mere om 100% Autotjek testen og dine muligheder.

 

*Kilde: Undersøgelse fra Bilbasen.

*Forhandlerne i 100% Autotjek er selvstændige frie bilforhandlere og derfor er det ikke et krav at forhandlerne i 100% Autotjek skal bruge FDM Test & Bilsyn til udførelse af den 46 punkters 100% Autotjek test. Så længe det er en autoriseret synshal der udføre testen ud fra regler og krav der er til 100% Autotjek testen.