Autoconcept & 100% Autotjek*

I 100% Autotjek samarbejder vi med AutoConcept.

Autoconcept tilbyder skræddersyede forsikringsprodukter med fokus på service og kundetilfredshed. 25 års erfaring med køretøjsforsikring og skadebehandling gør os til markedets bedste alternativ.

Autotjek Xtra forsikring er en af markedets mest omfattende forsikringer og kan kun tegnes af forhandlerne som er medlem af 100% Autotjek.

Forsikringen sikrer, at du kan føle dig tryg, hvis køretøjet lider skade, der dækkes af forsikringen, så behøver du ikke bekymre dig om omkostningerne ved reparationen.

Autotjek Xtra+ dækker stort set alle komponenter i moderne biler. 

Læs mere om Autoconcept og samarbejdet med 100% Autotjek her

Ellers kontakt den 100% Autotjek forhandler hvor du har fundet din nye brugte bil. 

Hvilken dækning kan jeg tilkøbe til min nye brugte bil? 

Når du har fundet din nye brugte bil, kontakt venligst den pågældende forhandler der har bilen til salg. De står klar til at rådgive dig til den bedste løsning til dig og din nye brugte bil. 

Husk 100% Autotjek. Din sikkerhed for et trygt bilkøb.  

 

 

*100% Autotjek samarbejder med tre forsikringsselskaber. Derfor er 100% Autotjek ikke et forsikringsselskab men formidler forsikringsselskabernes forsikringer ud som forhandleren i 100% Autotjek kan benytte sig af og tilbyde til dig som kunde. De tre forsikringsselskaber, som 100% Autotjek har samarbejde med er det valgfrit for forhandleren hvem de gør brug af. Der er forskellige dækninger/betingelser ud fra bilens alder, servicehistorik, kilometerantal ved indtegning af forsikringen ved de tre udbydere. Ved spørgsmål om hvilken dækning/betingelser samt løbetid på forsikringen du kan tilkøbe, kontakt venligst den 100% Autotjek forhandler hvor du har fundet din nye drømmebil.