Nordania Finans & 100% Autotjek

Vi hjælper dig med finansieringen af din nye drømmebil

100% Autotjeks samarbejde med Nordania Finans er din sikre vej til overskuelig og tryg finansiering af din nye bil. Nordania Finans er et af Danmarks førende finansierings- og leasingselskaber, som har konstant fokus på at forbedre og udvikle deres produkter, så de altid kan være dit førstevalg.

Igennem samarbejdet mellem 100% Autotjek og Nordania Finans, kan 100% Autotjek-forhandlerne* sikre, at du kan blive godt kørende – på meget fordelagtige vilkår.

Hos forhandlerne i 100% Autotjek hjælper kompetente rådgivere dig nemt og hurtigt bag rattet på din nye bil – samtidig med at du får individuelt tilpasset finansiering, der passer til dit budget og behov.

 

Privat finansiering

Købekontrakt: Finansiering af din nye bil, hvor udbetalingen er mindst 20,1 %, og hvor der tages sikkerhed i bilen. Lånet kan efter en individuel vurdering løbe op til 96 måneder, og du kan frit vælge mellem fast og variabel rente.

Når du har fundet din drømmebil, kan vi hjælpe dig med at finde netop den løsning, der passer dig bedst.

 

 

*I 100% Autotjek samarbejder vi med Nordania Finans, hvor forhandlerne i 100% Autotjek kan have mulighed for at blive Nordania Finans partner inden for finansiering af biler. Dette kræver at forhandleren godkendes af Nordania Finans.

Forhandlerne i 100% Autotjek er frie selvstændige bilforhandlere og det betyder at de kan samarbejde med andre finansieringsselskaber omkring finansiering. Hør den forhandler hvor du har fundet din nye drømmebil, omkring dine muligheder ved finansiering af din nye brugte drømmebil.