Bil interiør adult driver blur

Køb brugt og få mere

16 juli 2019

< Tilbage til artikler

Køb brugt og få mere

Ved at købe brugt bil får du ofte mere for pengene og er hurtigt køreklar med kun 4-5 dages levering. Når du står foran et bilkøb, kan du passende begynde med at gøre dig dine behov og muligheder klart: Herunder hvad økonomien strækker til, hvor meget du kører, og hvad dine krav til størrelse, funktionalitet, sikkerhed og design er.

Fordele ved at købe brugt bil

  • Du får mere for pengene (og mindre gæld)
  • Du får bilen hurtigt og er snart køreklar
  • Du får ekstraudstyr uden ekstrabetaling

Få altid en ekspertvurdering

Der kan være faldgruber ved at købe brugt bil, så vær opmærksom på, hvad du køber. Det er altid vigtigt, at du får bilen grundig gennemgået af en god mekaniker eller vælger en bil med 100% Autotjek-mærkning. På den måde har du fået en ekspertvurdering af bilen og undgår uheldige overraskelser.

Valget afhænger af din kørsel

Hvis du f.eks. pendler eller kører meget på et år, kan det betale sig at købe en nyere brugt bil. Det sikre valg er en bil, der ikke er så gammel, som har overholdt sine servicebesøg og kørt under 80.000 kilometer. Nyere brugte biler har som regel optimeret benzinøkonomi og er derfor ofte mere rentable, hvis du bruger meget tid på vejene hvert år.

Vær klar til den perfekte bil

Det er en god ide at holde øje med markedet over tid. Brugte biler er unikke i den forstand, at ingen er helt ens. Vær derfor klar til at købe, når den for dig perfekte bil er sat til salg, for i morgen kan den være væk. Hvis du vil købe ny bil, er det også godt at være velorienteret, så du ikke kommer til at betale for meget for en model under udfasning.

Hav styr på sikkerheden

Hvis du kører med dine dyrebare børn på bagsædet, er sikkerhed også et af de områder, hvor du skal være opmærksom. Bilens sikkerhedsniveau afhænger ikke kun af årgang men også af model og af vedligeholdelses stand.

< Tilbage til artikler

Lignende artikler

Biløkonomi

22.11.2019

Vis artikel

Kend dine rettigheder

13.12.2019

Vis artikel

Ny bil, brugt bil eller leasing?

27.12.2019

Vis artikel

Sæt spot på service

03.01.2020

Vis artikel

Regler for børn i bilen

29.01.2020

Vis artikel

10 gode råd til skiferien

16.01.2020

Vis artikel
red and blue car top view

Forstå forskellen på garanti og reklamationsret

06.02.2020

Vis artikel

Barnevogn og bil – det kan være lidt en af en jungle

15.02.2020

Vis artikel

Skift fra vinterdæk til sommerdæk - hvornår?

28.02.2020

Vis artikel

Kør-selv-påskeferie: Storbyferie i påskedagene

03.03.2020

Vis artikel

Forstå biltyperne

16.03.2020

Vis artikel

Denne side benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere her.

OK